O nama

o-nama

„Folegandros“ d.o.o. je usko specijalizovano preduzeće koje se bavi prodajom i ugradnjom klasičnog i lamelnog parketa. Na tržištu Beograda, odnosno Srbije, prisutni smo već 11 godina u branši podnih obloga (parketa). Godišnje plasiramo desetine hiljada svih vrsta parketa i ugradimo oko 20.000 m2 klasičnog parketa.
Pored parketa, u asortimanu imamo sve vrste lepkova za parket (jednokomponentnih i dvokomponentnih), lakova za parket (domaćih i stranih proizvodjača), kao i sve vrste lajsni za parket i ostalih pratećih materijala.
Posedujemo skladišni prostor od oko 300 m2 koji ispunjava sve uslove propisane standardima za skladištenje parketa. Posedujemo sredstva za utovar i prevoz robe do kupca (viljuškar i kombi) kao i vrlo kvalitetne mašine za postavljanje/hoblovanje parketa.
Za nas ugradnju izvodi ekipa iskusnih parketara, bivših radnika jedne od bivših najstarijih i najvećih fabrika parketa – „Novi Dom“ iz Debeljače.Radove, prodaju i distribuciju naših proizvoda vršimo na teritoriji cele republike.
Takodje, vršimo uvoz hrastovog klasičnog parketa većih dimenzija u extra i prvoj klasi iz Hrvatske i Ukrajine.