Usluge

Od samog početka rada preduzeća radimo otpremanje robe do kupca kao i postavljanje svih vrsta parketa kao i repariranje ostalih postojećih parketa u stanovima i objektima.
Imamo ekipu izuzetno iskusnih majstora (kvalifikovanih parketara) koja je do sada za 11 godina ugradila više hiljada kvadratnih metara parketa i reparilala desetine hiljada već postojećih starih parketa po stanovima i objektima.

usluge1

Posedujemo sredstva za utovar i prevoz robe (viljuškar i kombi) a naši majstori poseduju kvalitetne mašine za hoblovanje i poliranje. Takodje vršimo merenje vlažnosti parketa kao i betonskih košuljica najsavremenijim aparatima čuvene Nemačke firme „GANN“.

usluge3
Na sve izvedene radove dajemo garanciju od godinu dana a otklanjamo i havarije nastale usled nepravilne upotrebe parketa (izlivanje vode) i u negarantnom roku. Naši proizvodi mogu se kupiti i na KREDIT preko nekoliko banaka putem potrošačkih kredita. Realizacija kredita je za 48 sati od momenta podnošenja zahteva (ukoliko je kupac kredita sposoban).